Corono-maatregelen

We verwelkomen iedereen graag op 2 november en zullen daarbij een aantal maatregelen in verband met het Corona-virus in acht nemen.

Allerzielen in het Vondelpark gaat dit jaar op de volgende wijze:

Rijen: Aan beide zijden van de tent waar de bootjes (mbv gedesinfecteerde handen) worden uitgedeeld, kunnen 2 rijen gevormd worden. We vragen iedereen om in de rij te staan om een bootje op te kunnen halen en in de rij op 1,5 meter afstand van elkaar te blijven staan. Om hierbij te helpen worden markeringen op de grond aangebracht. Het gaat misschien iets langzamer, maar er is des te meer tijd om naar de muziek te luisteren.

Verspreiden rond de vijver: Bij het op de vijver zetten van het bootje, kunt u uiteraard de gehele vijver gebruiken. Het is fijn als iedereen zich een beetje verspreid. Mooi voor de verdeling van de lichtjes en het voorkomt dat iedereen te dicht op elkaar staat.  

Kijken: Blijf uiteraard kijken naar de mooi verlichte vijver, en verspreid u daarbij langs de gehele vijver als dat kan.

Heel hartelijk dank voor het hieraan meewerken, zo kunnen we met elkaar voor een prachtige lichtjesavond zorgen.

Allerzielen in het Vondelpark

De grote vijver in het Vondelpark te Amsterdam, vol met drijvende lichtjes. Iedereen is welkom om een bootje te water te laten voor iemand die je bent verloren. Honderden lichtjes die laten zien dat iemand missen ons allemaal raakt. Op 2 november, tussen 18:30 en 20:30.